10o

Цікава інформація для інвесторів, субʼєктів господарювання, які мають намір релокувати свій бізнес.

  • 2023.05.22 17:24
    • Громада
    • Економіка
  • 196

Калуською міською радою успішно проведено позовну роботу щодо стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю «Оріана-Еко»  декілька мільйонів гривень заборгованості з орендної плати за користування земельними ділянками комунальної власності.

Зважаючи на те, що судові рішення про стягнення з вказаного підприємства коштів на користь нашої громади у добровільному порядку не виконано, Калуським відділом державної виконавчої служби здійснено заходи, спрямовані на стягнення заборгованості цього підприємства в примусовому порядку.

На сьогоднішній день на платформі електронних торгів «СЕТАМ» розміщено оголошення про продаж об'єкта нерухомого майна боржника ТОВ «Оріана-Еко» – цеху технологічного автотранспорту загальною площею 7011 кв. м, що розташований у м. Калуші на вул. Шахтарська, складовою частиною якого є адміністративно-побутовий корпус гаража БІЛазів.

Звісно, що Калуська міська рада зацікавлена в здійсненні продажу вищеназваного майна, тому цією публікацією хочемо привернути увагу до торгів потенційних інвесторів, промисловців та підприємців, що мають намір релокувати свій бізнес. Адже виручені кошти однозначно підуть на розвиток громади, а майно та відповідна земельна ділянка зможе стати в нагоді майбутнім власникам – суб’єктам господарювання для здійснення своєї діяльності.

Більш детальну інформацію про майно, яке продається, можна знайти з посиланням: https://setam.net.ua/auction/526081.

Інші новини