17o

Фельдшерсько-акушерський пункт шукає фахівця, у селі Середній Бабин

  • 2024.01.16 16:48
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 106

  У селі Середній Бабин відновили фельдшерсько-акушерських пункт. На жаль, до сьогодні ще не з’явилося охочих тут працювати.

   "У 2021 році було прийнято рішення про відновлення цього закладу. А цьогоріч, об’єднавши зусилля, спільно з депутатським корпусом та керівництвом Калуського центру первинної медико-санітарної допомоги й старостою Студінського округу реалізували ідею", - міський голова Андрій Найда.. «На сьогодні тут є всі відповідні умови і для відвідувачів, і для працівника. Але, на жаль, фахівця наразі ще не знайшлося. У приміщенні є все необхідне для роботи: внутрішній санвузол, відповідний інвентар тощо», - повідомила староста Марія Стасюк. «Сподіваємося, що невдовзі з’явиться людина, яка охоче виявить бажання тут працювати. Готові забезпечувати потенційному фельдшеру доїзд до місця роботи», - наголосив Михайло Гаврилишин.

   Якщо у вас є медична освіта та бажання працювати задля людей та їх здоров’я – звертайтеся до адміністрації Калуського центру первинної медико-санітарної допомоги (вул. Б. Хмельницького, 32) або безпосередньо до старости Марії Стасюк (+38(099) 731-01-72).

Інші новини