9o

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

  • 2023.03.17 08:08
    • Житлово - комунальне господарство
  • 545

Калуська громада також завжди бере у ній участь. Тож цьогоріч для її проведення підписано розпорядження міського голови від 10.03.2023 № 65-р «Про проведення щорічної акції «За чисте довкілля» та дня благоустрою територій Калуської міської територіальної громади у 2023 році» https://kalushcity.gov.ua/.../rozporyadzhennya-z... .

З метою забезпечення утримання територій у належному стані, їх санітарного очищення, покращення рівня благоустрою територій, санітарного та технічного стану об’єктів благоустрою у Калуській міській територіальній громаді просимо мешканців громади, керівників підприємств, установ та організацій усіх форм власності впорядкувати прибудинкові, власні та прилеглі території, а також, взяти активну участь у заходах з благоустрою територій.

За додатковою інформацією (визначення місць, допомога у наданні техніки, забезпечення мішками, тощо) звертатись в управління житлово-комунального господарства Калуської міської ради вул. Євшана,9, ІІІ поверх, каб. 307, тел.6-29-68, на електронну адресу ujkgkalush@gmail.com.

Інші новини