20o

Калуська громада у 2023 році реалізувала 11 грантових проєктів

  • 2024.01.03 14:09
    • Громада
    • Економіка
  • 272

Результати роботи в напрямку міжнародної співпраці та грантової діяльності протягом 2023 року є вагомими.

Фахівці управління економічного розвитку міста Калуської міської ради активно працюють у напрямку міжнародної співпраці та грантової діяльності. Перспективні ідеї, плани та напрацювання регулярно обговорюють із міським головою Андрієм Найдою на щотижневих нарадах. 

Вагомими є здобутки громади, адже впродовж 2023 року постійно здійснювався пошук можливостей для реалізації нових проєктів. Зокрема, виконувалась робота щодо залучення грантових коштів у громаду. 

Завдяки плідній співпраці з представниками організацій громадянського суспільства, медичних установ, структурних підрозділів міської ради було ретельно підготовлено, виграно та успішно реалізовано 11 проєктів на загальну суму понад 2,6 мільйонів гривень. Тематика їх є актуальною та доволі різноплановою. Це і комплексна підтримка внутрішньо переміщених осіб, надання їм психологічної, юридичної допомоги, проведення заходів з їхньої соціалізації у нашій громаді; покращення матеріально-технічної бази медичних установ; підтримка бізнесу; сприяння розвитку організацій громадянського суспільства та ін. Зокрема, придбано обладнання для відділення медичної реабілітації і фізичної терапії в одній з лікувальних установ міста, обладнання для облаштування діяльності однієї з громадських організацій та засоби для проведення занять; випущено бізнес-каталог, проведено низка заходів з внутрішньо переміщеними, представниками бізнесу, облаштовано три робочі місця в управлінні соціального захисту, одне робоче місце в приватного підприємця та ін.

 Реалізація проєктів стала можлива завдяки підтримці GIZ, «Фонду розвитку підприємництва», ГО "СТЕП", БО "Карітас-Івано-Франківськ", U-LEAD з Європою, «Асоціації «Енергоефективні міста України», БО "Стабілізейшн Суппорт Сервіс", UNDP Ukraine / ПРООН в Україні, Фонду Народонаселення ООН в Україні – UNFPA.

Працюємо далі для спільної мети...

Інші новини