34o

Учителька української мови та літератури Оксана Логуш калуського ліцею представлятиме Прикарпаття у ІІ етапі конкурсу «Учитель року – 2024»

  • 2024.02.19 10:46
    • Актуально
    • Освіта
  • 147

У місті Івано-Франківську підведено підсумки та визначено переможців І туру всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024". Попередньо освітяни пройшли низку випробувань, серед яких: власні дослідження, методичні практикуми, майстерки, практичні роботи, тестування, урок та ін.

І за підсумками конкурсних змагань у номінації "Українська мова і література" Оксана Логуш, учителька української мови та літератури Калуського ліцею №10, стала переможницею, посівши І місце.  

Лавреатом у номінації "Фізика" стала Зоряна Чебан, учителька фізики Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка, посівши ІІ місце.

 Високий професійний рівень продемонстрували й педагогині – учасниці фінального етапу конкурсу: Христина Кіраль, учителька фізики Калуського ліцею №5, а також Калуського ліцею №1: Світлана Андросова, учителька географії, та Мар’яна Проць, учителька образотворчого мистецтва. 

У найближчому часі п. Оксана представлятиме Калуську громаду та Івано-Франківщину в другому турі конкурсу.

Вітання переможниці та учасницям та вдячність за наполегливість й професіоналізм, за бажання постійного розвитку і самовдосконалення. Побажання натхнення, творчої жаги у надважливій справі - вихованні юного покоління.

А переможниці Оксані Логуш – успіхів у другому турі всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2024"!

Інші новини