12o

Казкова подорож шляхом у 35 років: театр "Чарівник" відзначив ювілей.

  • 2024.03.18 09:55
    • Громада
    • Культура
  • 92

Яскраве дійство юні театрали 17 березня подарували калушанам. На сцені оживала казка. Лунало чимало привітань, адже «Чарівників» у громаді люблять!

Художніми номерами створювали святковий настрій Студія східного та сучасного танцю "Магія сходу", Зразковий ансамбль танцю "Веселка", дует "Вітамін D".

А учасники "Чарівника" продемонстрували на сцені фрагменти із трьох своїх постановок.

Загалом за ввесь час своєї діяльності вихованці гуртка подарували глядачам понад 140 вистав. 

Театр для дітей — справа життя режисерки Світлани Присташ. Працювати із маленькими талантами вона взялася у 1989 році. Творча, натхненна та креативна – такою залишається й досі. 

Творчий колектив привітав міський голова Андрій Найда, зазначивши: "Величезна подяка команді ЗТ «Чарівник» ПК «Юність» за те, що даруєте усмішки та емоції радості маленьким калушанам. Це надважливо, особливо в часі сьогодення, коли ворог краде у наших дітей дитинство". Побажав команді театру прем’єр та аншлагів, нагород і оплесків, любові глядачів, яка дарує крила для творчості.

Із початком повномасштабного вторгнення в родині чарівників з’явилися нові актори – внутрішньо-переміщені дітки з Харкова та Запоріжжя. Тут вони знайшли підтримку! Чарівники між собою надзвичайно товариські, кожен один одному – друг. І це не можливо не помітити.

Важливо зазначити й те, що команда театралів часто спрямовує свою творчість на підтримку ЗСУ.

 А казкова подорож "Чарівника" продовжує тривати...

Інші новини