11o

БАСЕЙН «ПОСЕЙДОН» ВІДНОВЛЮЄ СВОЮ РОБОТУ

  • 2023.10.02 11:36
    • Громада
    • Спорт
  • 157

Упродовж літа тривали ремонтні роботи у приміщенні басейну «Посейдон». Здійснили перевірку роботи моторів, засувок, почистили чашу, провели косметичний ремонт у душових, роздягальнях та ін.

Як повідомив директор ДЮСШ «Сокіл» Микола Пукіш, басейн працюватиме в тому ж режимі, що й до ремонту: з 6:30 і до 21:00. Від сьогодні вже розпочинаються заняття у спортивних групах.

Триває набір у групи здоров’я та дітей з батьками. Ціни залишаються на тому ж рівні, що й були встановлені раніше. Місячний абонемент (вісім занять) за відвідування басейну коштує 450 гривень, а для дітей віком до 16 років – 200. 

Безоплатно користуватися послугами басейну зможуть діти соціально незахищених категорій віком до 16 років, а саме: діти сироти та діти позбавлені батьківського піклування, діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти ветеранів війни та діти батьки яких мають статус учасників бойових дій, діти, батьки яких були ліквідаторами аварії на Чорнобильській АЕС та діти з сімей внутрішньо переміщених осіб. Дорослі мешканці Калуської громади з І, ІІ та ІІІ групами інвалідності можуть отримати пільгу 50% вартості послуг.

Для більш детальнішої інформації звертатися до адміністрації установи, або за тел. 0990894753.

Інші новини