22o

Калуські орієнтувальники готуються до чемпіонату України

  • 2024.03.11 11:57
    • Громада
    • Спорт
  • 68

У суботу, 9 березня, у Калуші відбулася Відкрита першість міста зі спортивного орієнтування. Участь у змаганнях взяли 87 спортсменів. 

Окрім вихованців відділення спортивного орієнтування дитячо-юнацької спортивної школи Калуської міської ради, серед учасників - й до 20 студентів одного з вищого навчального закладу Харкова, які через війну вимушені проживати та навчатися в Івано-Франківську.

Як зазначила тренер ДЮСШ Галина Строчук, дані змагання проводилися на території центра міста на дистанції в заданому напрямку. Саме такого характеру випробування будуть і під час чемпіонату України, проведення якого планується наприкінці березня. Тільки тоді спортсмени змагатимуться в орієнтуванні на місцевості в м. Ужгороді.

Загалом, відділення спортивного орієнтування ДЮСШ Калуської міської ради відвідують діти від 8 років. Зазвичай, щонеділі у них проходять відкриті тренування. Цієї – відбувалися в ж/м Підгірки. Тренують майбутніх чемпіонів майстри спорту України Галина Строчук, Олександр Козачинський та Микола Якимечко. Долучатися може кожен охочий за попередньою реєстрацією у Клуб спортивного орієнтування «Азимут», https://www.facebook.com/azymutkso?locale=uk_UA тел. 0 95 804 8736.

Інші новини