15o

ВІДБУЛОСЯ ЗАСІДАННЯ БЮДЖЕТНОЇ КОМІСІЇ КАЛУСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

  • 2024.01.09 17:15
    • Громада
  • 170

Сьогодні, 9 січня, відбулося засідання депутатської комісії з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та інвестиційної політики Калуської міської ради.

На засіданні, зокрема, розглянули питання про внесення змін до бюджету Калуської міської територіальної громади на 2023-й та 2024-й роки.

У громаді напрацьовують механізм усебічної підтримки Збройних Сил України. Окрім Програми підтримки територіальної оборони на 2024-й рік, розробляють цільову Програму підтримки Збройних сил України на 2024 рік, зокрема, Положення, які міститимуть вимоги і механізми допомоги військовим частинам на рівних засадах. На комісії заслухали інформацію і надали пропозиції щодо майбутнього документу. До наступного пленарного засідання сесії Калуської міської ради триватимуть подальші консультації.

Обговорюватимуть і можливість спрямування коштів депутатського фонду і фонду міського голови на потреби Збройних Сил України.

За кожним із питань порядку денного прийнято рішення. Вони матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

Інші новини