13o

На балансі «КП «Калушавтодор» 220 дитячих майданчиків. Щоб відремонтувати один в середньому потрібно мінімум 3 дні та понад три роки, щоб відремонтувати всі, якщо працювати щодня…

  • 2023.11.21 17:07
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 166

Про це повідомив директор КП «Калушавтодор» Роман Скібіцький. Також зазначив, що роботи поступово ведуться і відремонтувати, звісно, планують всі майданчики у Калуській громаді, які на балансі підприємства перебувають з липня. На жаль, деякі доводилося за півроку ремонтувати вже тричі. Мова йде про пр. Лесі Українки, 1. 

До міської ради звернулася одна з мешканок будинку, що на вул. Б .Хмельницького, з подякою працівникам КП «Калушавтодор» за відремонтований дитячий майданчик. 

У дворі щодня грається значна кількість дітей – до 20 . Іноді й більше – приходить малеча із сусідніх дворів. Разом з дітьми - поруч й матері, бабусі. Про свій двір дбають, навіть хатинку змайстрували власними руками. І дитячий майданчик підтримують у порядку: стежать, щоб не ламали. Та після літа якось все стало в незадовільному стані. Одна з бабусь, п. Анна, звернулася особисто до керівника «Калушавтодор» про допомогу в облаштуванні місць для прогулянок з дітьми. І вже протягом тижня роботи не тільки розпочалися, а були виконані. Зокрема, калушавтодорівці відремонтували 4 лавочки, гойдалку, встановили футбольні ворота та покрили все фарбою.

 «Радості дітей не було меж, коли вони побачили ворота, - зазначає п. Анна. – А ще дуже добре, що гравієм підсипали біля гойдалки, адже там часто у дощову погоду болото. Ми дякуємо комунальникам за оперативність та якість виконаних робіт». 

Наразі зараз дощова погода і дітей на майданчику небагато. Та як тільки розпогодиться, малеча матиме де гратися.

Благоустрій міста – справа всієї громади.

Інші новини