12o

АКТУАЛЬНА НАВЧАННЯ ДЛЯ КАЛУШАН: МЕДИЦИНА, ЗБРОЯ, ТАКТИКА БОЮ 

  • 2023.09.18 11:19
    • Громада
  • 195

Вихідними активісти ВО «Тризуб» ім. С. Бандери влаштували на базі Калуського ліцею №10 актуальні навчання із необхідних навичок і дисциплін. Організація допомагає молодим людям розвинути навички та знання, які можуть врятувати життя та допомогти підготуватися до викликів сьогодення, особливо в умовах воєнного конфлікту

А саме:

- тактична медицина (система М.A.R.C.H.);

- тактико-технічні характеристики стрілецької зброї;

- поводження зі зброєю;

- ідеологічні лекції.

- Ми, наприклад, накладали турнікети, імітуючи звуки вибухів, умови реального бою. Також вивчали тактико-технічні характеристики зброї. Не тільки «калашів», які вже відживають, а з сучасних автоматів, з якими воюють армії зразка НАТО. Показували і основні прийоми новітньої тактики ведення бою: вихід з кута, тощо, — розповідає представник організації Назар Мендюк. — Навчання проводили сертифіковані інструктори. Серед них – і ті, які набували навиків у реальних бойових умовах. 

Долучилися усі охочі віком від 16 років. Неповнолітніх навчали тільки з дозволу батьків. Більшість із присутніх, хлопці і чоловіки. Але, розповідає Назар Мендюк, дівчата також цікавляться навчанням. 

Зараз ВО «Тризуб» ім. С. Бандери активно працює і планує розвивати свою діяльність на Львівщині. Організація діє на християнських, націоналістичних засадах, поширює і підтримує патріотичне виховання молоді.

Фото із Фейсбук-сторінки ВО "Тризуб" ім. С. Бандери

Інші новини