32o

Нагородили переможців фотоконкурсу «Калуш у фотографіях»

  • 2024.05.27 09:06
    • Громада
    • Культура
  • 103

Калуш завжди цікавив фотографів і фотолюбителів, які проживали і проживають тут. Тому і маємо багато світлин того, як наше місто розбудовувалося, як формувалося його сучасне обличчя. І нині, фактично, щодня Калуш фіксують на сотнях фотографій.

Актуальний фотоконкурс «Калуш у фотографіях» тривав у громаді із 1 по 22 травня. Його зорганізувала Калуська міська рада і мережа принт магазинів «Сако». 

Умови – прості. На електронну адресу приймали фото нашого міста. Жодних вимог до віку, рівня майстерності авторів, стилю фоторобіт. Тому, конкурс підхопило чимало містян. Надійшло 700 фото від 35-и авторів. Сто світлин обрали для виставки «Калуш у фотографіях», яку сьогодні, 26 травня, відкрили у виставковій залі.

Компетентний оргкомітет обрав переможцями сім фото, ще три визначили шляхом онлайн-голосування. Їх продали з аукціону. Виручені кошти спрямують на допомогу військовому підрозділу, де служить один із працівників «Сако».

Кращі світлини увійдуть до фотоальбому «Калуш у фотографіях». Такий презентаційний альбом – дуже на часі. Адже Калуш налагоджує масштабну співпрацю із іншими громадами в Україні і за кордоном.

Керівник мережі принт магазинів «Сако» Микола Полицький підкреслив, що фото міста для працівників компанії — завжди особливі. Відтак, «Сако» має чималий архів фотографій Калуша, який може допомогти у презентації міста. 

Переможці за висновком оргкомітету і онлайн-голосування отримали грамоти і дарунки.

Фотовиставка пробуде у виставковій залі до 9 червня. Її варто передивитися, бо на фото – красиве місто, в якому маємо за честь жити.

Інші новини