9o

На порядку денному ранкового об’їзду міського голови – спортивні школи

  • 2023.10.16 14:06
    • Громада
    • Спорт
  • 127

Міський голова Андрій Найда спільно з секретарем міської ради Віктором Гільтайчуком, заступницею Надією Гуш та директоркою спортивної школи Мар’яною Квятковською оглянули приміщення дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які об’єднуються, зокрема басейну «Посейдон».

«Калуські спортсмени - багаторазові переможці всеукраїнських і міжнародних чемпіонатів та змагань. Вважаємо своїм обов’язком створювати для них належні умови для розвитку спортивної обдарованості. Першочергово для нас важливо облагороджувати приміщення закладів», - зазначив міський голова Андрій Найда.

Упродовж року вже вдалося частково поліпшити стан спортивних закладів. Для прикладу: у приміщенні манежу здійснено ремонт коридору, систем опалення та водовідведення. У ДЮСШ «Сокіл» частково відремонтовано підлогове покриття в ігровому залі. Тут та в борцівському залі полагодили стелю. 

Проте, роботи ще багато. Тож сьогодні під візиту визначали наступні потреби закладів, які необхідно зреалізувати.

Зокрема, в наступному році планується провести ремонт приміщення для тренерського складу, що розташоване на вул. І. Франка поряд із дитячо-юнацькою спортивною школою. Воно знаходиться у вкрай незадовільному стані, а могло б слугувати зручним приміщенням для працівників об’єднаної потужної спортивної школи. Наразі працівники розміщуються у приміщенні котельні, що є не нормально. Тому буде сформовано відповідну проектно-кошторисну документацію. 

Також маємо намір відремонтувати водостічні труби.

Тішить, що наш басейн знову активно приймає відвідувачів. Мешканці громади задоволені послугами спортивного об’єкту. Але й тут планується обсяг робіт, щоб ще покращити умови для занять з плавання – зокрема, провести роботи з регенерації кварцових фільтрів та відповідні роботи системи фільтрації, циркуляції води в басейні. 

До кінця поточного року планується встановлення камер відеоспостереження у «Соколі» та «Посейдоні». Також «Сокіл» поповниться системою сигналізації, а «Посейдон» новими змішувачами. А для безпечного зберігання особистих речей відвідувачів з’являться окремі бокси на кодових замках. У дитячо-юнацькій спортивній школі незабаром буде проведена модернізація освітлення.

Інші новини