30o

25 РОКІВ БЕЗ В’ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА

  • 2024.03.25 08:38
    • Громада
    • Культура
  • 139

«Я вірю в силу духу українського народу, який у критичний момент зуміє зібратися з силами і подолати важку кризу, який не дозволить знову надіти ярмо неволі! Тільки така віра в невмирущість народного духу дає мені підставу з надією дивитися в майбутнє...», – ці слова промовляв В’ячеслав Чорновіл – людина, яка пробудила українську націю, публіцист, політик, дисидент, політичний в’язень комуністичного режиму, символ боротьби українців проти російського гніту.

Пророк нації, лицар свободи, якого не любили за любов до України, залишив нам у спадок прагнення волі. Він був людиною з когорти нескорених і його постать є гідним прикладом для наслідування. 

Минають роки, а В’ячеслав Чорновіл і досі стоїть перед українцями, своїми заповітами демонструючи вірний напрямок, що приведе кожного з нас до омріяної Перемоги та остаточного знищення московського окупанта. 

25 років тому В’ячеслав Чорновіл загинув, але у серцях українців він житиме вічно. Бережемо пам'ять про В’ячеслава Чорновола, дякуємо за боротьбу, не підведемо його ідей!

Інші новини