10o

Запрошують на навчання за Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення»

  • 2024.04.08 13:09
    • Громада
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 69

Громадська організація «Школа врядування» та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича оголошують набір на навчання за безкоштовною сертифікатною Програмою «Урядування в умовах воєнного стану та післявоєнного відновлення».

Сертифікатна програма розрахована на ветеранів та ветеранок, які перебувають на посадах державної служби чи служби в органах місцевого самоврядування менше 1 року станом на дату проведення конкурсного відбору слухачів та мають намір продовжувати працювати на цих посадах у найближчому майбутньому.

Мета сертифікатної програми - сприяти професійному розвитку ветеранів та ветеранок, які працюють на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування менше 1-го року і не проходили конкурсного відбору.

Очікувані результати навчання. Після проходження навчання слухачі отримають комплекс знань та розвинуть відповідні уміння, які допоможуть їм професійно зростати на державній службі чи службі в органах місцевого самоврядування.

Зокрема слухачі зможуть розвинути професійні компетентності необхідні для виконання професійної діяльності (розроблення та забезпечення впровадження політик, надання послуг, стратегічне управління тощо), роботи з людьми (взаємодія з громадськістю, управління персоналом, управління змінами тощо) та самоменеджменту (стресостійкість, доброчесність, ефективна комунікація тощо).

Подача заявок до 8 квітня (включно) 2024 року за формою: http://surl.li/sayru 

Відбір учасників 15 квітня 2024 р.

Навчання - 22 квітня 2024 р.

Навчання здійснюється безоплатно за рахунок коштів проєкту "Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування», що впроваджується Громадською організацією «Школа врядування» та Києво-Могилянською школою врядування імені Андрія Мелешевича. Це стало можливим завдяки Програмі реінтеграції ветеранів, яку реалізує IREX, за підтримки Державного департаменту США.

Більше інформації - на порталі управління знаннями https://pdp.nacs.gov.ua/courses/uriaduvannia-v-umovakh-voiennoho-stanu-ta-pisliavoiennoho-vidnovlennia

Інші новини