13o

Четверо калушан зайняли призові місця на Всеукраїнському турнірі з вільної боротьби

  • 2023.09.12 15:47
    • Громада
    • Спорт
  • 242

10 вересня у місті Здолбунів на Рівненщині пройшов XVI Всеукраїнський турнір з вільної боротьби. Захід присвятили пам’яті майстрів спорту Володимира Кайди та Віктора Слободанюка.

До слова, вперше турнір був проведений ще в 2007 році, а за 16 років він набув статусу Всеукраїнського.

Цьогоріч в турнірі серед 270 юнаків та дівчат віком 11-13 років з усієї України та, навіть, Молдови взяли участь і калушани, вихованці борцівського клубу «Атлант».

– Ми вперше брали участь у цьому турнірі, – відзначає один із керівників борцівського клубу «Атлант», чемпіон України з вільної боротьби Андрій Кучма. – Перше місце вибороли троє наших вихованців: Іван Яськів, Володимир Бойко та Михайло Романишин, а Лук’ян Васьківський зайняв третє місце. Кожен із них на шляху до перемоги провів по чотири поєдинки. Хлопці, які посіли перші місця, не програли жодного поєдинку, а Лук’ян поступився супернику лише в одному.

Загалом цей турнір є лише початком змагань. Найближчим часом плануємо взяти участь у турнірах в Борщеві та Коломиї, а також у листопаді виступити на Чемпіонаті України з вільної боротьби в Чернівцях.

Вітаємо вихованців борцівського клубу з успішним виступом на змаганнях і нагадуємо, що «Атлант» працює на базі Калуського ліцею №2 під керівництвом двох тренерів: чемпіона України з вільної боротьби Андрія Кучми та призера чемпіонату Європи Івана Петріва.

Інші новини