17o

У ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда аналізував стан справ на КП «Ритуальна служба»

  • 2024.03.22 11:20
    • Громада
    • Житлово - комунальне господарство
  • 59

Сьогодні, 22 березня, в ході ранкового об’їзду міський голова Андрій Найда аналізував стан справ на КП «Ритуальна служба». Це – підприємство, про роботу якого говорять мало, але вона дуже помітна в ситуаціях, з якими стикається кожна родина громади.

"Для працівників усіх комунальних служб надважливо забезпечувати нормальні умови праці, адже робота кожного необхідна для належної життєдіяльності громади", - переконаний міський голова. 

Зокрема, про комфортні умови праці для колективу КП «Ритуальна служба» активно дбав керівник Олександр Коваль, який сьогодні в лавах ЗСУ. Його обов’язки перебрав на себе Олександр Смолянський, який на час відсутності керівника є куратором підприємства. 

В офісному приміщенні КП, куди звертаються містяни в разі потреби, частково проводиться косметичний ремонт. Минулоріч там замінили вікна і подали до приміщення воду. Необхідно ремонтувати зовнішню стіну будівлі. На території міського кладовища теж є приміщення, де перебуває персонал. Умови там також значно поліпшились. А ще для працівників закуплено спецодяг.

Усі ці заходи не лише стали втішними для колективу, а й дозволяють КП «Ритуальна служба» бути в конкурентних умовах з іншими приватними службами. І надалі сервіс надання ритуальних послуг комунальним підприємством покращуватиметься.

Практично доведена до ладу й облаштована земельна ділянка під розширення кладовища. Уже за два місяці тут можна буде здійснювати поховання.

Інші новини