15o

Як подати заявку на створення цифрового пам’ятника полеглому Захиснику?

  • 2023.09.20 15:16
    • Громада
  • 259

На жаль, війна без втрат неможлива... Не перестає оплакувати своїх синів і Калуська громада. Загиблі Герої стають для нас і наступних поколінь прикладами патріотизму і духовними орієнтирами. 

Як же увіковічнити основні віхи життя полеглих Захисників, аби вони залишалися у пам’яті не лише родичів і близьких? З цією метою група волонтерів створила проєкт «Спогади України». Андрій Маланчик, Мар’яна Ковальчук та Владислав Цюпа з наданих родичами і товаришими загиблих військових фото та відео матеріалів виготовляють цифрові пам’ятники. Просканувавши QR-код та потрапивши до мобільного додатку «Bank of Memories», кожен охочий отримує можливість дізнатися про подвиг та життєву історію Захисника. 

На даний час командою ГО «Спогади України» сворено понад 50 цифрових пам’ятників у різних регіонах країни. Опрацювуються матеріали про сотні загиблих Героїв. 

Щоб подати заявку на створення цифрового пам’ятника, потрібно перейти на сайт https://memoriesofua.com/.

Контакти: е-mail memoriesofua@gmail.com, тел.: + 38 093 107 00 21.

Дуже важливо берегти і передавати пам’ять про полеглих Захисників – тих, хто вже став частиною нашої історії і міцним з’єднувальним елементом формування української нації.

Інші новини