14o

Благодійники з німецького міста Лар привезли допомогу для Калуської громади

  • 2024.04.04 16:49
    • Громада
    • Медіацентр "КМТ"
    • Трансляції
  • 267

На початку березня Калуська міська рада підписала меморандум про солідарне партнерство з німецьким містом Лар, а вже сьогодні, 4 квітня, у нашу громаду приїхала чергова партія допомоги. Відтак розпочалася і активна співпраця між ГО «Чисті серця Калуш» та  "Gemeinsam Europa e.V."

Благодійність вперше привезли п. Karin Konig та п. Michaei Herfs. Незважаючи на тривалу дорогу, посміхалися. Щира подяка їм за підтримку українського народу, зокрема і нашої громади, у боротьбі за незалежність. 

Німецькі друзі привезли медикаменти, матраци, засоби гігієни, вогнегасники та ін. П. Karin розповідає, що для того, щоб допомогти нам, відгукнулася значна кількість мешканців. І з усім привезеним – є часточка серця кожного, хто співпереживає разом з нами.

Як повідомили в «Чистих серцях Калуш», допомогу, яка надійшла, буде передано мешканцям незахищених категорій. А частину - відправлено у військові госпіталі Херсона, Харкова, Дніпра. Сьогодні ми повинні триматися, і допомагати тим, хто цього потребує найперше.

– Величезна подяка всій спільноті громади Лар (Lahr/ Schwarzwald), – акцентував міський голова Андрій Найда. – Для нас дуже важлива і потрібна ваша допомога та підтримка, які є потужною силою у протистоянні з російським ворогом!

Користуючись нагодою, також передали подяки й нашим давнім друзям, неспинним волонтерам - п. Pirmin Styrnol, п. Angie Kovalenko, п. Gabriele Rauch, які допомагають Україні з перших днів війни.

Інші новини