11o

Досвід Калуської громади з релокації ввійшов до всеукраїнського збірника

  • 2024.04.02 17:25
    • Громада
    • Економіка
  • 126

У 2023 році Центром демократії та верховенства права було оголошено конкурс на кращі історії про успішні спільні проекти організацій громадянського суспільства, бізнесу та органів влади.

Це щорічна подія, що організовується Центром демократії та верховенства права у співпраці з Міністерством культури та інформаційної політики України, Секретаріатом Кабінету Міністрів України, Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України та Національною соціальною сервісною службою України. 

«Ми не упустили нагоди та взяли участь у конкурсі, презентуючи проект «Калуська громада відкрита для релокації». Працівники управління економічного розвитку міста Калуської міської ради сформували та надіслали організаторам опис нашого досвіду в напрямку релокації. Розповіли про нашу ідею, мету, покрокову діяльність робочої групи та результати напрацювань», - розповів міський голова Андрій Найда. 

Всього на конкурс було подано 115 заявок з 21 області України. Організатори обрали 37 кращих історій, які відповідали ключовим критеріям. 

«Надзвичайно приємного з того, що нашу історію проекту «Калуська громада відкрита для релокації» визнано однією з кращих в Україні та внесено до збірника, який видано в друкованому та електронному варіанті Центром демократії та верховенства права. Сьогодні збірник уже в нас, а разом з ним і подяка від організаторів за участь у конкурсі та наш проект з релокації.

Такий успіх є свідченням того, що ми рухаємося в правильному напрямку. І точно не будемо на цьому зупинятися, адже усвідомлюємо, що Калуська громада вже стала тим місцем, де люди, які змушені були втікати від війни, знайшли можливість продовжувати свою справу, розвиватися та водночас підтримувати економіку всієї України, а це зараз неабияк важливо!» - повідомив Андрій Найда

Інші новини