20o

«Підгорецькі богатирі» - продовжуємо добру справу полеглого воїна Богдана Гаврилів

  • 2024.05.27 09:03
    • Громада
  • 80

Спортивно-мистецький турнір «Підгорецькі богатирі» для Калуської громади стає традиційним.

Минулоріч ми відновили змагання, які у 2017-2018 роках ініціював наш Герой, спортсмен, боксер Богдан Гаврилів, а цього року вже продовжуємо традицію. На жаль, у 2024 році вже виповнюється 5 річниця з часу загибелі Воїна. 

У хвилині тиші кожен сьогодні із вдячністю згадував про Богдана. Разом з отцем церкви стрітення Господнього УГКЦ Михайлом Бойчуком молилися за полеглих Героїв. 

Змагання присвячені пам’яті полеглого Захисника, який до останнього подиху боровся за волю й незалежність України. мали ще одну важливу мету – благодійність. Учасники та гості турніру залишали свої донати на підтримку ЗСУ. Дякуємо кожному, хто долучається. 

За право здобути перемогу в турнірі змагалися 10 учасників у 4 видах випробувань: армреслінг, підняття 16 кілограмової гирі, стрибки на скакалці, відтискання. 

Підтримували учасників чимало вболівальників, а також рідні, близькі та друзі Героя Богдана Гавриліва. 

1 місце здобув Денис Ліберсбах. На 2 сходинці п’єдесталу – Максим Семанишин. Третім став Остап Боднарук. 

Вітання переможцям! 

Учасники та призери змагань отримали символічні подарунки: футболки з логотипом турніру, павербанки, дипломи та кубки, чашки та гостинці. Другий рік поспіль до призового фонду долучаються спонсори – компанія «КІМ». 

Відрадно, що спортивно-мистецький турнір «Підгорецькі богатирі» відвідали голови громадських організацій «Івано-Франківська обласна спілка членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО», «Єдина Родина Прикарпаття» та радник Івано-Франківського міського голови з питань полеглих захисників та захисниць України Степан Чомко. 

Отець Михайло Бойчук продемонстрував незмінний майстер-клас із підняття гирі, вірш власного написання, що торкався душі, читав поет-пісняр Богдан Філяк. Мистецьку програму підготували творчі працівники та колективи НД ім. Антіна Могильницького, ВПУ №7, ДМШ, ПК «Мінерал». Показовий виступ з боксу демонстрували вихованці наставника Богдана Гавриліва, майстра спорту з боксу, тренера ДЮСШ КМР Богдана Когута. 

Дякуємо організаторам заходу, директорці НД ім. Антіна Могильницького Надії Шелешко та всім, хто доклав зусиль, щоб «Підгорецькі богатирі» відбулися!

Інші новини