16o

Волонтери Калуської громади продовжують активно працювати на ПЕРЕМОГУ!

  • 2022.06.10 14:07
    • Громада
  • 224
Активісти Калуської міської організації «Спілка української молоді» в Україні ім. Степана Бандери удосконалюють свою роботу. Для довшого зберігання власноруч виготовлених енергетичних батончиків, назва яких «4.5.0», упаковують у вакуум. Апарат для упаковки продукції передали друзі з Києва. Розробили власну технологічну карту виготовлення смаколика та на днях отримали сертифікат якості від Держпродспоживслужби, за яким калорійність (енергетична цінність) батончика складає майже 400 Ккал і може зберігатися до 3-ьох місяців при температурі не вище +25. Більшість інгредієнтів замовляють у Польщі, кажуть так дешевше.
????️Горіхи наші, українські, які найшвидше та найякісніше чистить Петро Кузів, який повністю незрячий і є членом організації вже 32 роки.
????️Поруч із СУМівцями працює і доцент Харківського політехнічного університету Галина Овчарова, яка разом із сім’єю евакуювалася із Харкова на початку війни та випадком долі опинилася у Калуській громаді.
⚠️Продовжують активно виготовляти й окопівські свічки із картону, парафіну, воску та стеарину. Дуже потрібна річ для наших захисників на передовій. На них бійці заварюють каву, чай, вермішель швидкого приготування та ін.
А на липень для дітей ????віком 7-12 років планують триденний табір. Формують силу духу та загартовують юне покоління!
На благодійному аукціоні, який відбувався у соцмережах, вторгували близько 20 тис. грн.
Ось так, впевнено, з вірою щодня наближають ПЕРЕМОГУ!????????
Щира вдячність усім за колосальну волонтерську працю!
Інші новини