28o

Водій зерновоза не впорався із керуванням… Стали відомі деталі ДТП у Вістовій

  • 2023.12.20 13:09
    • Надзвичайні ситуації
  • 182
19 грудня на спецлінію 102 надійшло 29 повідомлень від мешканців громади.
   Серед них: крадіжка – 1.
   ????До адміністративної відповідальності поліцейські притягнули 9 осіб, з них 1 особу за вчинення дорожньо-транспортної пригоди.
   ✅Поліція застерігає:
- в жодному разі не здійснюйте оплату чи передоплату за товар, а замовляйте його з доставкою, та тільки після огляду її оплачуйте;
- зберігайте всі документи, надані продавцем (фіскальні чеки, гарантійні талони, транспортні накладні), а також електронне листування. У разі виникнення непорозумінь, вони стануть вашим підтвердженням здійснення покупки;
- будьте обачними в мережі;
- якщо вам дзвонять з різних невідомих номерів, не беріть слухавку та не повідомляйте невідомим особам свої персональні та банківські дані;
- співробітники банку ніколи не вимагатимуть назвати три цифри на зворотному боці картки (CVV-код), пароль від картки, термін дії, одноразовий пароль, код операції, який приходить на телефон;
   Закликаємо громадян дотримуватись правил воєнного стану, комендантської години та не ігнорувати сигналів оповіщення. Не порушуйте правила дорожнього руху та не сідайте за кермо в нетверезому стані.
   ❗❗При виявленні правопорушень просимо телефонувати до чергової частини Калуського районного відділу поліції ГУНП в області за телефоном: 067 344-40-33 або на лінію 102.
  ????‍????До Калуського РУ ГУ ДСНС в Івано-Франківській надійшло два повідомлення від мешканців Калуської МТГ:
✅- О 8:42 від чергового поліції надійшло повідомлення про замінування ліцею №5 у Калуші. Евакуйовано 630 дітей та 55 працівників. Інформація про замінування не підтвердилася.
✅- О 12:05 в с. Вістова на мості через р. Лімниця трапилася ДТП за участю двох автомобілів: Камаз та Mersedes Benz VITO. На цій ділянці дороги проводились ремонтні роботи, тому дорога в одному напрямку була перекрита. Водій автомобіля КАМАЗ, рухаючись в напрямку Калуша, не впорався із керуванням і виїхав на зустрічну смугу. Потім, щоб уникнути зіткнення з іншим автомобілем, звернув кермо і КАМАЗ виїхав за межі моста із загрозою перекидання в річку.
   Водій КАМАЗа вийшов з автомобіля самостійно, а пасажирку евакуювали рятувальники за допомогою автодрабини.
   Також за допомогою автокрана АРЗ СП ГУ ДСНС в Івано-Франківській області автомобіль було переміщено на проїжджу частину, а рух відновлено.
   ❗❗При надзвичайній ситуації телефонуйте за номером: 101.
Інші новини