22o

Про проведення робіт з водовідведення у Калуші

  • 2023.08.14 13:32
    • Житлово - комунальне господарство
  • 178

    Сьогодні, 14 серпня, під час об’їзду, міський голова Андрій Найда оглянув хід виконання робіт з водовідведення у місті.

   «Цьогоріч основний напрям роботи із зазначеного питання ми взяли на гідродинамічне очищення всіх водостічних мереж нашого міста», - повідомив Андрій Михайлович. «Адже зливова каналізація була досить засміченою, а на окремих ділянках мережі й повністю забиті. Відповідно, дощові води не встигали стікати, що призводило до значних підтоплень». Сильні опади 7 липня добре показали доцільність та результативність гідродинамічного очищення водостічних мереж. Після проведення зазначених робіт вода, яка масово хлинула містом, дуже швидко зійшла. Відповідно, не було такої критичної ситуації як у 2019-2020 роках. Очищення труб гідродинамічним методом вже виконано на найбільш проблемних ділянках на вулицях: Б.Хмельницького, Литвина, пр. Л. Українки, Грушевського, Будівельників. Роботу буде продовжено, оскільки є результат.     

   Розпочали становлення труб водопостачання і водовідведення для майбутнього туалету на муніципальному ринку. Проклали 60 метрів труби для подачі води до приміщення геріатричного центру та безпосередньо в самій будівлі.

   Також, працівники КП «Калуська енергетична Компанія» здійснюють роботи з заміни каналізаційних труб та ремонту труб водовідведення.

Інші новини