13o

На позачерговому засіданні виконкому сьогодні розглянули три важливі питання

  • 2022.11.25 15:08
    • Громада
  • 307
На початку десятого місяця триваючого повномасштабного вторгнення росії в Україну, після кількаразових терористичних атак терористичної держави на енергетичну інфраструктуру України, які спричинили масові проблеми із забезпеченням електроенергією усіх підприємств критичної інфраструктури, закладів освіти та мешканців громади.
   Тому органи місцевого самоврядування змушені приймати життєво важливі рішення для своїх громад в оперативному режимі. Саме тому члени виконкому Калуської міської ради були скликані сьогодні на позачергове засідання. На засіданні підтримано рішення про безоплатну передачу з матеріального резерву, з метою здійснення заходів (проведення робіт) щодо запобігання надзвичайним ситуаціям, матеріальних цінностей, в тому числі паливо-мастильних матеріалів.
  ????Ще одним рішенням внесено зміни до Порядку преміювання керівників комунальних підприємств, чим саме виокремили підходи до стимулюючих виплат у сфері критичної інфраструктури (раніше діяла норма одна для всіх: премія визначалась прямопропорційно до прибутковості підприємства).
   Це об’єктивно, - як зазначив заступник міського голови Богдан Білецький, - комунальні підприємства громади, які на сьогодні виконують 24/7 величезний обсяг неприбуткової роботи на вимогу часу, забезпечуючи стабільність водо-, теплопостачання, утримання в належному стані територій загального користування тощо мають бути адекватно мотивовані.
Інші новини