16o

Опалювальний сезон в Калуській громаді розпочинається завтра, 19 жовтня

  • 2023.10.18 16:52
    • Новини
    • Трансляції
    • Відео
  • 418
  Таке рішення прийняли сьогодні, 18 жовтня, на позачерговому засіданні виконавчого комітету Калуської міської ради.
   Зокрема, перший заступник міського голови Мирослав Тихий наголосив, що упродовж трьох днів зберігалася середньо добова температура нижче 8 градусів. А, відповідно до законодавства, це є підґрунтям для початку опалювального сезону 2023/2024.
   Першочергово сьогодні на засіданні виконавчого комітету Калуської міської було ухвалено рішення щодо надання одноразових грошових допомог сім’ям загиблих (померлих) Захисників України на загальну суму 190 000 тисяч гривень.
   Окремим рішенням ухвалено безоплатну передачу чотирьох транспортних засобів для потреб 102 бригади, про закупівлю яких повідомлялося раніше.
   Також, члени виконавчого комітету своїм рішенням надали дозвіл на видалення трьох зелених насаджень на провулку Шкільному. На зазначеному відтинку дороги тривають ремонтні роботи. Проектом передбачено розширення проїжджої частини на окремій ділянці для того, щоб дві машини мали змогу розминутися. Для цього спеціально створена комісія, до складу якої входять і представники екоінспекції, виїжджала на місце, проводила обстеження. Складений нею акт і виносився на затвердження членів виконавчого комітету.
   Також на засіданні ухвалили позитивні рішення щодо проектної документації на будівництво об’єкта «Ліквідація (засипка) провальної воронки №14 на вул.Глібова в м. Калуші". Затверджено й проектну документацію на будівництво об’єкта «Капітальний ремонт покрівлі Голинського ліцею на вул.Коновальця, 13 в с.Голинь Калуської МТГ", загальною кошторисною вартістю 6 млн 17 тис. грн.
Інші новини