32o

Відбулася нарада зі старостами

  • 2023.12.08 15:24
    • Громада
    • Старостинські округи
  • 181

   8 грудня під головуванням міського голови Андрія Найди відбулася нарада зі старостами старостинських округів та керівниками структурних підрозділів міської ради.

  Найбільшою проблемою у селах старостинських округів залишаються наслідки складних погодних умов. Тижнева норма снігу, яка випала в перший день зими, спричинила проблеми на дорогах.

   «Сьогодні особисто був у с. Голині. Зазначу, що тут, як і в інших селах, основні дороги – доступи до закладів освіти, магазинів, ФАПів розчищені, посипані протиожеледною сумішшю. На жаль, складними залишаються інші шляхи, більш віддалені до центральних доріг. Зрозуміло, що тою кількістю техніки та людським ресурсом КП «Калушавтодор» не можливо охопити і місто, і всі населені пункти. Тому будемо шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Щодо доріг, які обслуговує служба відновлення та рощвитку інфраструктури в Івано-Франківській області є питання щодо очистки тротуарів. Особливо в с. Вістова. Вважаю, що необхідно негайно подбати про безпеку мешканців!» - зазначив міський голова.

  Щодо інших питань, Андрій Найда подякував старостам та мешканцям сіл за безупинну волонтерську діяльність та єдність у допомозі ЗСУ. До Дня святого Миколая, різдвяно-новорічних свят для наших Захисників вже відправили значну частину подарунків і необхідних речей.

  На зустрічі обговорили й інші важливі соціальні питання, а також культури й освіти. Зокрема, на контролі перебуває організація харчування дітей у Пійлівському ліцеї (були звернення від батьків). Родинам, в яких виховується 5 і більше дітей, а таких у Калуській громаді 13, від управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту передали солодкі пакунки до свят. Староста Студінського округу Марія Стасюк вкотре звернулася з проблемою щодо пошуку фельдшера для роботи у ФАП с. Середній Бабин.

Інші новини