13o

Вітаємо Мар‘яну Квятковську із призначенням головою координаційної ради дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти області

  • 2022.11.23 18:05
    • Освіта
    • Спорт
  • 255

????Учора, 22 листопада, у Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника відбувся урочистий захід, присвячений підбиттю підсумків роботи з розвитку фізичного виховання в закладах освіти 2021-2022 навчального року, в якому взяли участь Народний депутат України, перший віце-президенд Асоціації спортивної боротьби України Едуард Прощук, ректор Прикарпатського національного університету ім.В.Стефаника Ігор Цепенда та начальник Івано-Франківського обласного відділення(філії) Комітету з фізичного виховання та спорту Михайло Стефанків. Під час заходу за зайняте 2 місце було нагороджено колектив ДЮСШ управління освіти Калуськоі Міської ради.

✅Директора ДЮСШ Мар’яну Квятковську було обрано головою координаційної ради дитячо-юнацьких спортивних шкіл системи освіти області, що ще раз підтверджує високий професіоналізм тренерсько-викладацького складу та інших членів колективу і його керівника. З чим щиро вітаємо колектив ДЮСШ та особисто Мар'яну Квятковську і бажаємо подальших успіхів і спортивних перемог.

Інші новини