11o

Вітаємо лауреата обласної педагогічної премії імені Мирослава Стельмаховича

  • 2021.12.28 15:23
    • Громада
    • Освіта
    • Гордість нашої громади
  • 588

 

  Олійник Галина Миколаївна – вчитель української мови і літератури Сівка-Калуської гімназії, вчитель-методист, лауреат педагогічної премії імені Костянтини Малицької, лауреат конкурсу «Вчитель року». У грудні 2021 року Галині Миколаївні присуджено обласну педагогічну премію імені Мирослава Стельмаховича у номінації «Педагогічний працівник» за вагомий внесок у розвиток загальної середньої освіти, впровадження нових передових педагогічних технологій у навчання учнів, досягнуті успіхи у справі навчання й виховання молодого покоління.

  Впродовж своєї багаторічної плідної праці над розвитком творчих здібностей учнів Галина Миколаївна виховала не одну плеяду талановитих вихованців, які щорічно здобувають перемоги на мовно-літературних олімпіадах та конкурсах. Має власну методичну розробку «Розвиток креативності учнів на уроках словесності». Є співавтором методичних посібників «Елементи компаративістики на уроках української літератури» для 5,6,7 класів, «Робота з текстом на уроках української мови». 

  Завдяки активній громадянській позиції та патріотизму проводить заходи на вшанування видатних літераторів, зокрема, поета-земляка, члена НСПУ Василя Олійника. Нещодавно презентувала книжку «Іду селом, в віконця його стукаю», в якій зібрані матеріали поета з історії рідного села Сівка-Калуська. Щиро вітаємо Галину Миколаївну та бажаємо нових звершень на педагогічній ниві!

 

 

Інші новини