16o

Вітання міського голови Андрія НАЙДИ з храмовим святом Введення в храм Пресвятої Богородиці

  • 2022.12.04 08:00
    • Актуально
    • Громада
  • 1033

Вітаємо священнослужителів та парафіян храму Пресвятої Богородиці УГКЦ с.Боднарів, церкви введення Пресвятої Богородиці в храм УГКЦ с.Пійло та церкви Введення у храм Пресвятої Богородиці ПЦУ с.Пійло з Храмовим святом Всечесні Отці, дорогі парафіяни, від щирого серця вітаю Вас із Храмовим Святом – Введення в храм Пресвятої Богородиці.

     Божа Матір постійно молиться за нас і ми віримо, що Вона й сьогодні разом із нами предстоїть і молиться Богу. Завжди, коли ми прибуваємо у Божий храм, щоби скласти Пресвятій Богородиці найсердечніші та найчистіші молитви, ми віримо, що вони за молитвами Пречистої Богородиці доходять до небес і дають нам необхідну допомогу на подальші труди та подвиги у цьому земному житті. Помолимося й нині, щоби Пресвята Богородиця допомогла нам достойно нести свій хрест та дала силу й допомогу звершувати своє спасіння.

     Нехай Пресвята Богородиця дарує кожному з Вас радість і мир, зміцнює у витривалості й вірі, захистить у годину негоди своїм покровом і збереже народ України у любові, вірі та єдності! Нехай цей урочистий празник принесе добро і достаток до Ваших осель, затишок та Господню благодать.

     Хай слово Боже наповнить Ваші серця любов’ю, щирістю та надією на краще майбутнє. Нехай Всемилостивий Господь Бог дарує нам мир і спокій на нашій рідній землі, захистить від життєвих негараздів, допоможе у здійсненні світлих задумів та надихає всіх на добрі справи на благо та добробут наших родин, нашої громади та нашої України!

     Зі святом!

З повагою - міський голова Андрій Найда

Інші новини