15o

Високі здобутки учнів Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка!

  • 2021.04.26 14:34
    • Освіта
  • 573

Вкотре ліцеїсти імені Дмитра Бахматюка демонструють вагомі досягнення за підсумками участі в інтелектуальних та творчих змаганнях всеукраїнського рівня. Учень 11-Б класу Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Назар Забавський (наставниця – учитель історії Ольга Забавська) здобув І місце у ІІІ Всеукраїнській олімпіаді “Єдина Україна: історія соборницького поступу”, яку проводив Історичний факультет Київського національного університету імені Тараса Шевченка за підтримки Міністерства освіти та науки України серед учнів 10-11 класів

Семикласник Юрій Псюк та п’ятикласник Андрій Яковина, що навчаються у Калуському ліцеї імені Дмитра Бахматюка, стали переможцями заключного етапу Всеукраїнської олімпіади з математики для учнів 5-11 класів, що проходив 1-2 квітня під егідою Київського національного університету імені Тараса Шевченка на базі Івано-Франківського ліцею імені Івана Пулюя. Учні зайняли відповідно ІІ і ІІІ місця.

Вітаємо переможців Юрія та Андрія, а також їх наставників — учителів математики Калуського ліцею імені Дмитра Бахматюка Тамару Василишин і Романа Рожика — з великими здобутками!

 

Інші новини