11o

Він рятував життя бійців на передовій, але загинув сам: у Калуші попрощалися з Ігорем Піхом, бойовим медиком, який загинув на Донеччині

  • 2022.10.08 14:55
    • Актуально
    • Громада
    • Герої не вмирають
  • 396

Війна продовжує приносити горе та біль у наші родини та громади: сьогодні, 8 жовтня, Калуська громада прощалась зі справжнім Героєм, 47-річним захисником Ігорем Михайловичем Піхом.

   Напередодні кортеж із загиблим воїном зустрічали живим коридором шани жителі Калуської громади, які на колінах покладали квіти перед автомобілем з домовиною земляка.
  Калушанин, бойовий медик 1 гірсько-штурмової роти, загинув 2 жовтня під час стрілецького бою в районі н.п. Спірне Донецької області, захищаючи Україну від російських загарбників та рятуючи наших бійців.
  На захист України зголосився з перших днів війни, зразу пішов у військкомат. Та призваний був аж у травні. За своє життя працював водієм, будівельником, навіть ювеліром...     Відповідальний, добросовісно виконував будь-яку роботу. Тому й професію бойового медика швидко освоїв. І там, на передовій рятував людські життя, полегшував страждання наших воїнів. Був отримав контузію. Майже місяць лікувався, проте знову став у стрій на боротьбу з ворогом!
  Наш захисник був справжньою, світлою людиною, завжди з усмішкою на обличчі та позитивним настроєм.
   Війна не питає, вона безжально забирає в України найкращих людей, які назавжди залишаться у нашій пам’яті.
   В кожному подиху, в кожному ударі серця всіх українців житиме вічна пам’ять про ці страшні події та пам’ять про подвиг наших Героїв.
   Вічна пам'ять і слава Герою! ????????
   Слава Україні????????

Інші новини