28o

Відбулося позачергове засідання виконкому

  • 2023.10.11 15:30
    • Актуально
    • Трансляції
    • Відео
  • 453

   Опалювальний сезон, допомога військовим формуванням і – що робити зі спортивним майданчиком біля ліцею №10. Основне – із позачергового виконкому 11 вересня.

   Члени виконкому підтримали надання одноразової грошової допомоги сім’ї загиблого Захисника України на суму 50 тис. гривень. Ще 50 тис гривень сім’я отримала на початку року – як сім’я безвісти зниклого. Про загибель чоловіка стало відомо тільки у вересні. Управління соціального захисту населення Калуської міської ради готується отримати від благодійників техніку для організації роботи із внутрішньо переміщеними особами.

   Внесли зміни до Порядку одержання, використання, обліку та звітності благодійної та гуманітарної допомоги, наданої в період правового режиму воєнного стану, які дозволяють поставили на баланс і користуватися цією технікою. У Калуській громаді закривають усі потреби, які надходять від наших військовослужбовців: - для підшефної частини військово-морських сил України передано квадрокоптер, вартістю 275 000 грн; - матеріальні цінності на суму 783 964 грн передано для військової частини А 7166; - для Калуського РТЦК та СП спрямовані матеріальні цінності на суму 10 448 грн.

   Схвалено передачу управлінням будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради виконані роботи на 5-и об’єктах. Щодо спортивного майданчика з влаштуванням штучної трави Калуського ліцею №10 прийняли рішення з’ясувати обставини прийняття акту виконаних робіт та привести його до належного стану, а тоді передати закладу освіти. Погодили Статут громадського формування з охорони громадського порядку «ЕДЕЛЬВЕЙС - КАЛУШ». Згідно з документом, основні завдання цього формування будуть спрямовані на залучення до охорони громадського порядку спільно з Національною поліцією, надання допомоги населенню у разі виникнення надзвичайних ситуацій, що, в свою чергу, підвищить ефективність діяльності правоохоронних органів на територій громади.

   У громаді визначилися із крайнім терміном для початку опалювального сезону. Централізоване теплопостачання цього року має розпочатися не пізніше за 1 листопада.

Інші новини