5o

Виконавчий комітет Калуської міської ради оголошує конкурс на заміщення вакантної посади

  • 2021.09.13 11:48
    • Громада
  • 384

Виконавчий комітет Калуської міської ради голошує конкурс на заміщення вакантної посади заступника начальника – начальника виробничо-технічного відділу управління будівництва та розвитку інфраструктури Калуської міської ради з такими вимогами до учасників конкурсу: громадянство України, повна вища будівельна освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра чи спеціаліста, стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 3 років, вільне володіння державною мовою, комп’ютерна грамотність.

Перелік документів, необхідних для участі у конкурсі:

- заява про участь у конкурсі;

- заповнена особова картка (форма П-2 ДС);

- дві фотокартки розміром 4 х 6 см;

- копії документів про освіту з відповідними додатками;

- декларація особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік (подається в порядку, передбаченому Законом України «Про запобігання корупції»);

- документ, що підтверджує вільне володіння державною мовою;

- копія паспорта громадянина України;

- копія військового квитка (для військовозобов’язаних).

Документи приймаються до 11 жовтня 2021 року відділом кадрової роботи і нагород виконкому міської ради (вул. І.Франка, 1; кабінет №7, тел. 0347279634).

Відповідальність за достовірність документів несе претендент. Під час проведення конкурсу кандидати складають письмовий іспит та проходять співбесіду. У відділі кадрової роботи і нагород можна отримати необхідні бланки, а також ознайомитися із переліком питань, які будуть включені в екзаменаційні білети при проведенні іспиту.

З 16 липня 2021 року набули чинності зміни до ст. 5 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

ЗМІНЕНІ НОРМИ ПЕРЕДБАЧАЮТЬ, ЩО: "На посаду можуть бути призначені особи, які мають відповідну освіту і професійну підготовку, володіють державною мовою відповідно до рівня, визначеного Законом України "Про забезпечення функціонування української мови як державної"."

Закон України «Про забезпечення функціонування української мови як державної» від 25 квітня 2019 року № 2704-VIII в частині засвідчення державним сертифікатом рівня володіння державною мовою передбачає, що рівень володіння державною мовою особами, зазначеними у пункті 2 частини першої статті 9 цього Закону, а саме депутатами Верховної Ради АРК, депутатами місцевих рад, посадовими особами органів місцевого самоврядування, засвідчується:

1) документом про повну загальну середню освіту за умови, що такий документ підтверджує вивчення особою української мови як навчального предмета (дисципліни);

2) державним сертифікатом про рівень володіння державною мовою, що видається Національною комісією зі стандартів державної мови.

Володіти державною мовою, а відповідно – і мати той чи інший документ зобов’язані особи, які претендують на обрання чи призначення на посади.

 

Інші новини