13o

Виконавчий комітет затвердив Положення про багатофункціональну електронну картку «Картка калушанина»

  • 2021.05.25 16:38
    • Економіка
  • 607

Виконавчий комітет Калуської міської ради на засіданні 25 травня 2021 року затвердив Положення про багатофункціональну електронну картку «Картка калушанина».

Положенням визначено мету та основні завдання картки, а також порядок видачі «Картки калушанина». Функцію Центру обслуговування здійснюватиме Управління «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Калуської міської ради.

Початок видачі карток планувався  з 25 травня 2021 року, але в зв’язку з тим, що з 23 березня 2021 року до кінця квітня Київ перебував в «червоній» карантинній зоні терміни виконання замовлень були зміщені орієнтовно на 3 тижні.

В даний час перша партія карток у кількості 10000, яку закупило Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради через систему «ProZorro» віддрукована та знаходиться на персоналізації у м. Києві. Після завершення персоналізації картки будуть передані у м. Калуш в Центр надання адміністративних послуг та розпочнеться їх видача, про що буде проінформовано додатково.

 

Інші новини