8o

Чергову партію дронів Калуська громада передала 22 серпня нашим військовим

  • 2023.08.22 11:45
    • Актуально
    • Надзвичайні ситуації
    • Трансляції
    • Відео
  • 364
Від самого початку повномасштабного вторгення росії в Україну Калуська громада не стояла осторонь допомоги нашій армії. Ще на стадії формування місцевого батальйону тероборони намагались забезпечити елементарні потреби: харчування, приміщення, побут.
  З виїздом підрозділу на марш калушани почали закуповувати і передавати адресатам автівки, інструменти і деталі для їх ремонту, пальне, комп’ютерну техніку, засоби спостереження тощо...
  Намагаються і сьогодні якомога повніше закривати всі потреби, відповідно до запитів військових. У місті діють програми підтримки віськових, які передбачають спрямування з місцевого бюджету до 30 млн. грн. «Але й це – не межа», - акцентує Калуський міський голова Андрій Найда. «Будуть додаткові запити – ми обов’язково знайдемо додаткові кошти. Допомога армії – передусім. Адже наш пріоритет – це оборона».
  22 серпня військовим передали чергову партію допомоги. Цього разу – це сім квадрокоптерів Mavic, а також – генератори, запчастини для ремонту автомобілів, комп’ютерна техніка, нагородна атрибутика з нагоди прийдешнього державного свята.
  «Це обладнання є дуже потрібним на фронті, адже сучасна війна – це війна технологій», - зазначив командир 79-го окремого батальйону тероборони підполковник Сергій Бойко.
  "Відчуваючи вашу підтримку, маємо більшу мотивацію нищити ворога!"
  Офіцер щиро подякував громаді за постійну підтримку і запевнив, що вже завтра-післязавтра отримані дрони працюватимуть на Перемогу.
Інші новини