Війна і люди

  • 2022.03.10 13:13
    • Громада
  • 434

Ми не можемо зупинити жахливі події і зло, що шириться по всій Україні, але разом  можемо зменшувати його наслідки, підтримуючи тих, кому необхідна допомога та врятувати одне одного за необхідності!        

09 березня 2022 року Калуський міський центр соціальних служб та територіальний центр соціального обслуговування отримали від благодійників гуманітарну допомогу, а саме: підгузники, дитяче харчування, дитячий одяг, солодощі, предмети побутової гігієни, які будуть передані внутрішньо переміщеним сім’ям, які зараз проживають в Калуській територіальній громаді та потребують допомоги.

Спеціалісти Калуського міського центру соціальних служб висловлюють щиру подяку за добре серце, небайдужість до чужого горя та підтримку людей, нам досі незнайомих, а зараз добрих друзів Центру: волонтерам Ользі Мельник, Олегу Саїку та Володимиру Когуту, яких підтримали товариші  з Польщі  Atlanа Romazanovа,  спільнота з Чехії  «Judo Academy». Нехай Ваше добро віддасться сторицею!  Миру нам усім та злагоди в громаді.

 

Інші новини