27o

«ВідНОВА.UA»: У Калуському молодіжному просторі облаштовують медіастудію і поліпшують рівень комфорту

  • 2024.08.14 16:53
    • Громада
    • Культура
  • 32

Громадська організація «Вільні калуські люди» залучена до проєкту молодіжного обмін «ВідНОВА.UA», який реалізується за підтримки міністерства молоді і спорту, Всеукраїнського молодіжного центру, молодіжного центру Волині і фінансується з урядів Данії та Японії.

Обмін у Калуші триває із 14 по 18 серпня. — До нас приїхали волонтери із різних куточків України.

Вони будуть нам допомагати створювати медіастудію у молодіжному центрі, яка в майбутньому буде використовуватися для молоді, щоб вони навчалися працювати з медіаформатами. — розповіла Вікторія Перейма, голова правління ГО «Вільні калуські люди», засновниця молодіжного центру «Хаб 93». — Друга точка нашого обміну, яку ми робимо цього року, це інклюзивний санвузол. Тобто, ми створюємо у молодіжному центрі санвузол, де людина на кріслі колісному зможе комфортно і вільно себе вільно почувати. Крім того, проект передбачає облаштування лавок із європіддонів у внутрішньому дворику молодіжного центру «ХАБ 93». У теплий період там зручно буде проводити молодіжні заходи.

14 серпня Калуш відвідала директорка координаційного центру «ВідНОВА.UA» Аліна Познанська. Після презентації і обговорення, розпочали працювати на втілення напрацьованого проєкту.

Інші новини