20o

ВІДКРИТО ОНОВЛЕНЕ ПРИМІЩЕННЯ АМБУЛАТОРІЇ В С. КОПАНКИ

  • 2021.12.30 16:21
    • Громада
    • Охорона здоров'я
  • 639

Перед самим Новим роком мешканці села Копанок отримали подарунок. Тепер вони зможуть приходити на прийом до лікаря у відремонтоване приміщення амбулаторії, яке давно потребувало оновлення.

      30 грудня 2021 року відбулося урочисте відкриття амбулаторії загальної практики сімейної медицини. Символічну стрічку перерізали міський голова Андрій Найда і директор КНП "Калуського міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Михайло Гаврилишин. В заході участь взяли заступники міського голови Мирослав Тихий та Наталія Кінаш, керуючий справами виконкому Олег Савка, староста округу Мар’ян Бунга та працівники медзакладу.
     Звертаючись до присутніх, Андрій Найда наголосив, що під керівництвом Михайла Гаврилишина продовжуються великі позитивні перетворення у медичній галузі Калуської міської територіальної громади. З місцевого бюджету на ремонт амбулаторії у Копанках було виділено майже 600 000 грн. І сьогодні це сучасна лікувальна установа, яка буде комфортною для пацієнтів та працівників, в якій є місця для стаціонару, маніпуляційна та сучасний санвузол для людей з обмеженими фізичними можливостями.

     Тарас Бандура, заступник директора Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги зазначив, що в процесі ремонтних робіт намагалися продумувати найкращі варіанти. Так, з метою збереження тепла, стелю у приміщенні амбулаторії занижено на 70 см. Вмонтували систему приточної та витяжної вентиляції з рекуператорами і встановили інжекторні кондиціонери, які дають тепло, та керамічні батареї. Загалом – об’єм фінансування ремонту АЗПСМ в с. Копанки склав 968 968, 08 гривень. Електрокардіограф, вартістю 45 тис. грн. благодійно наданий ТзОВ «Гудвеллі Україна».

      Михайло Гаврилишин, директор, головний лікар Калуського міського центру первинної медико-санітарної допомоги подякував очільнику громади за підтримку та сприяння розвитку медичної галузі.

Інші новини