25o

Відійшов у вічність перший директор Калуського ліцею №10 Володимир Олійник

  • 2024.05.03 11:28
    • Новини
  • 150

Відомий калушанин - Володимир Олійник - відійшов у вічність на 77 році життя ввечері 2 травня.
Внесок Володимира Петровича у розвиток громади є вагомим. Саме Володимира Олійника було призначено першим директором Калуської середньої школи №10, яку відкрили 31 серпня 1987 . У результаті підписання тристоронньої угоди між ВАТ «Оріана», Національним університетом «Львівська політехніка» та Калуською загальноосвітньою школою № 10, із вересня 1988 року школа стала базовою в підготовці учнів на хіміко-технологічний факультет та факультет технологій органічних речовин вищезгаданого університету. З ініціативи Володимира Олійника, керівництва концерну «Оріана» та за згодою міського відділу освіти в 1988 році на базі школи запрацювали спеціалізовані класи поглибленого вивчення хімії.
Очолював Калуську середню школу №10 Володимир Петрович понад 20 років, до 2008 року.
Був депутатом Калуської міської ради п’ятого демократичного скликання.
У жовтні 2017 року з нагоди 30-ліття ліцею №10 Володимир Олійник отримав золотий значок «Калуш».
Від імені Калуської міської ради, міського голови, виконавчого комітету, депутатського корпусу висловлюємо щирі співчуття родині і близьким померлого.
Нехай світлий спомин про Володимира Петровича назавжди залишиться у серцях, а Бог дасть сили пережити цю непоправну втрату.

Чин похорону Володимира Олійника відбудеться завтра о 11.00 год у панахидній кімнаті при церкві Зіслання Святого Духа (ж/м Височанка).

Інші новини