10o

У Калуші відбувся семінар «Майстер-клас «Мистецтво інвестування»

  • 2022.10.06 13:49
    • Економіка
  • 315

Організаторами  семінару були: Управління економічного розвитку міста Калуської міської ради, Калуський фаховий коледж економіки, права та інформаційних технологій Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу. Інформаційний захід для суб’єктів господарювання громади провели за сприяння міського голови Андрія Найди, Ради підприємців при виконавчому комітеті Калуської міської ради. 

З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова  Андрій Найда, який зазначив, що у теперішній складний час важливо докладати максимум зусиль для відновлення роботи вітчизняного бізнесу в усіх можливих формах. Для цього необхідно розглядати найрізноманітніші механізми та інструменти для підтримки нашої економіки.                    

Під час  семінару директор Львівської філії ТОВ «Фрідом Фінанс Україна» Анна Гапа ознайомила присутніх про  інвестиції в Україні та за кордоном під час війни, проінформувала про фінансовий ринок України, побудову фінансової стратегії, інфляційні процеси, фондові ринки.

Також, директор вищезгаданого коледжу Ганна Тимків  ознайомила присутніх із спеціальностями, які готують інститути  Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та можливості підготовки потрібних спеціалістів для потреб бізнесу.

Участь у заході також брали заступник міського голови Богдан Білецький, представники промислових  та релокованих підприємств міста, підприємці.

Організатори та учасники заходу висловлюють подяку піци-пабу «Кукурудза» Андрію Лютецькому за безкоштовно надане приміщення для проведення майстер-класу та частування кавою і солодощами.

 

 

                                                         Управління економічного розвитку міста

                                                                        Калуської міської ради

Інші новини