9o

Відбувся робочий візит заступника міністра освіти і науки України у Калуську громаду

  • 2022.08.11 17:17
    • Актуально
    • Освіта
  • 533

11 серпня 2022 року нашу громаду з робочим візитом відвідав заступник міністра освіти і науки України Олексій Шкуратов.

   У зустрічі взяли участь міський голова Андрій Найда, директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА Віктор Кімакович, заступник директора департаменту Олег Гаврилюк, начальник управління освіти Ірина Люклян.

   Основна мета візиту – вивчення стану готовності закладів освіти до початку нового 2022-2023 навчального року та створення безпечних умов для учасників освітнього процесу. Керівниця закладу загальної середньої освіти ознайомила з надбаннями та досягненнями учнівського й педагогічного колективів, ходом проведення робіт з підготовки до нового навчального року. Ірина Люклян охарактеризувала особливості закладів освіти, розташованих у територіальній громаді.

   Міський голова Андрій Найда виокремив проблеми, розроблені та реалізовані заходи в освітніх закладах Калуської територіальної громади щодо їх підготовки до роботи в осінньо-зимовий період.

  Особливу увагу присутні зосередили на облаштування укриття. Олексій Іванович відзначив належний стан матеріально-технічного забезпечення, облагородження території будівлі, високу результативність освітньої діяльності закладу.

 

Інші новини