2o

Відбувся патріотичний змаг учнівської молоді

  • 2021.10.13 15:57
    • Громада
    • Освіта
    • Спорт
  • 839

До відзначення 79-ої річниці створення УПА та Дня захисників і захисниць України на території Меморіального комплексу «Криївка Черемоша» проведено військово-спортивний патріотичний змаг серед здобувачів освіти закладів загальної середньої освіти Калуської територіальної громади.

   Усіх присутніх привітала заступник міського голови Наталія Кінаш та начальник управління у справах сім’ї, молоді, фізкультури та спорту Михайло Клим. Ушановуючи пам'ять загиблих захисників України, квіти до меморіального комплексу поклали переможці минулорічних змагань – команда «Вітрогони» Калуського ліцею №10.

   До складу журі ввійшли Ірина Люклян, начальник управління освіти, Володимир Палагнюк, головний спеціаліст управління освіти, Уляна Теліхович, консультант КУ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників».

   Загалом у заході взяли участь 14 команд. Юнь змагалася в конкурсах «Візитка рою», патріотичної пісні, на влучність у стрільбі з пневматичної гвинтівки, у неповному розборі й зборі автомата Калашникова та спорядженні магазину до автомата, а також продемонстрували майстерність у військово-прикладній техніці: колоді, переповзанні, метанні гранат, перенесенні потерпілого на ношах.

   За результатами конкурсних змагань, І місце посіла команда «Вітрогони» Калуського ліцею №10, ІІ місце – «Залізні вовки» Калуського ліцею №4, ІІІ місце – «Соколи» Калуського ліцею №3.

Інші новини