10o

Відбувся конкурсний відбір заявок на грант щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва під час пандемії COVID – 19!

  • 2021.02.10 15:38
    • Громада
    • Економіка
  • 311

Управлінням економічного розвитку міста міської ради спільно з Верхнянською та Новицькою територіальними громадами було подано заявку на участь у конкурсі грантів щодо системної підтримки малого та середнього підприємництва  під час пандемії COVID – 19, який є частиною проєкту «EU4Business: конкурентоспроможність та інтернаціоналізація малого та середнього підприємництва», що реалізує GIZ за дорученням ЄС та уряду Німеччини.

За результатами конкурсного відбору  Калуську спільно із Верхнянською та Новицькою територіальними громадами  було відібрано до першого раунду переговорів.

09.02.2021 року представники програми GIZ з України та Німеччини провели ознайомчу онлайн зустріч, у якій взяли участь заступник начальника управління економічного розвитку міста міської ради Юрій Тимків, головний спеціаліст відділу підприємництва, стратегій та грантів управління економічного розвитку міста міської ради Тетяна Сеньків, заступник сільського голови Верхнянської територіальної громади Олег Олексин,  головний спеціаліст проектної, інвестиційної, підприємницької та регуляторної діяльності Новицької територіальної громади Ігор Баран і керівник  ТзОВ «Калуський бізнес - центр» Галина Когут.

В ході зустрічі представники управління економічного розвитку міста міської ради детально охарактеризували ідею проєкту та шляхи його реалізації. Міжнародні експерти відзначили високий рівень ідеї та якості заявки, а також ознайомили з особливостями подальшої потенційної співпраці.  Чергову  онлайн зустріч заплановано провести  на наступний тиждень.

Інші новини