29o

Відбувся комерційний конкурс!

  • 2021.04.22 18:39
    • Економіка
  • 320

22 квітня 2021 року  під головуванням заступника міського голови  Богдана Білецького  відбувся комерційний конкурс на  право  оренди окремих конструктивних  елементів благоустрою міста для розміщення пересувних тимчасових споруд для провадження підприємницької  діяльності у м. Калуші, зокрема, для здійснення  торгівлі пивом та безалкогольними напоями, квасом, морозивом та іншої підприємницької діяльності (стоянка електро- та веломобілів, батут, стелажі сонцезахисних окулярів).

На  конкурс  було представлено  26 об’єктів, документи подано на 18 об’єктів від 36 претендентів. Найбільш популярними були об’єкти для здійснення торгівлі квасом, на об’єкти для здійснення торгівлі морозивом із чотирьох об’єктів бажання взяти участь у конкурсі виявили тільки 2 претенденти на  один об’єкт № 42, що на вул. Дзвонарській , а також не виявилося бажаючих на об’єкт №21 (торгівля пивом і безалкогольними напоями)  на пл. Героїв, на об’єкт №27 (стоянка веломобілів) на пл. Героїв, на об’єкти №77 та №86 (дитячі розважальні атракціони) на вул. Пушкіна та на об’єкт № 230 (стелаж сонцезахисних окулярів) на пр. Лесі Українки.

В результаті проведеного комерційного конкурсу до бюджету Калуської міської територіальної громади надійде близько 50 тис.грн.

Інші новини