20o

Відбувся благодійний психологічний фестиваль «РАЗОМ З ТОБОЮ»

  • 2024.04.15 12:13
    • Соціальна сфера
    • Для військовослужбовців та їхніх сімей
  • 259

14 квітня у приміщенні Калуського ліцею №6 відбувся ІІ весняний благодійний психологічний фестиваль «РАЗОМ З ТОБОЮ».
Досвідчені психологині об’єднані важливою метою – збором коштів для Захисників і Захисниць та підтримкою ментального здоровʼя мешканців. Зокрема, кошти планують спрямувати на допомогу 79 батальйону Калуської ТрО. Як повідомила волонтерка Олена Лазоришин є потреба у придбанні РЕБ для військовослужбовців. На фестивалі вже зібрали 23 500 грн.
Надія Гуш, заступниця міського голови, зазначила: «Дякую ЗСУ, усім військовим, завдяки кому ми маємо надійний тил, Для мене цей день особливий. 14 квітня – це день народження Василя Федоришина - нашого Героя, який загинув за Україну. І тут присутня його дружина. Сьогодні поруч є й інші дівчата, які втратили своїх рідних на війні. Дякую організаторкам фестивалю. Вам все вдається! Знаю, перший фестиваль пройшов вдало. Ви допомагаєте нашим воїнам. Ви робите грандіозну справу для наших військовослужбовців. Допомога для них важлива. А також і для їх рідних, які з нетерпінням чекають своїх синів, чоловіків додому з Перемогою».
Учасники фестивалю долучилися до ресурсних активностей, цінних воркшопів і майстер-класів для відновлення психо-емоційного стану, ресурсу, пошук опор та життєвої мотивації. Заходи провели фахівчині: Оксана Кулик, Надія Шлемкевич, Лілія Бучак, Тетяна Кутинська, Любов Василів, Іванка Гусениця, Олександра Крута, Ірина Мельник, Наталія Капущак.
«З особливою теплотою і вдячністю крокуємо далі… разом з тобою… спільно, гуртом. Встати, підтримати, обіймати, допомагати – наближати нашу перемогу – кожен на своєму місці», - зазначили організаторки фестивалю Оксана Кулик та Надія Шлемкевич.
Доклалися до проведення фестивалю й волонтерка Мар’яна Бачинська, меценатка Богдана Галайда, підприємці Оксана Возняк, Маряна Шептицька, Василь Джус, Руслан Микитин, Аліна Аврамець.
Фестиваль тривав понад 4 годин. Та цей час був не помітний для його учасників. Адже гуртувалися навколо спільної мети, яка наблизить перемогу України!

Інші новини