18o

Відбулося засідання депутатської комісії з питань власності, житлово-комунального господарства та екології

  • 2023.12.07 15:11
    • Громада
  • 137
Сьогодні, 7 грудня, відбулося засідання депутатської комісії з питань власності, житлово-комунального господарства і екології Калуської міської ради.
    ????Директор КП «Калуська енергетична компанія» Петро Шевчук доповів про роботу підприємства за 2023 рік і про внесення змін до програми фінансової підтримки КП на 2024 рік.
   ✅Члени комісії розглянули питання про надання пільги із орендної плати Калуській міській філії «Союзу українок», а також Калуському міськрайонному об’єднанню Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Т. Шевченка і ГО «Центр громадських ініціатив «Вільний простір».
   ????Начальник управління комунальної власності Олександр Челядин доповів також за питаннями про спрямування коштів від орендної плати за оренду комунального майна і про внесення змін до рішення Калуської міської ради №2391 «Про списання житлового фонду».
   Начальник управління економічного розвитку міста Юрій Соколовський представив питання, які стосуються економіки і господарської діяльності у громаді.
   ????Окремим протоколом члени комісії розглянули земельні питання.
   ????Рішення депутатської комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.
Інші новини