28o

Відбулося засідання постійної депутатської комісії з питань будівництва і землеустрою

  • 2024.08.14 16:31
    • Громада
  • 22

Сорок дев’ять питань було винесено на порядок денний засідання постійної депутатської комісії з будівництва і землеустрою Калуської міської ради. Засідання відбулося сьогодні, 14 серпня, під головуванням депутата Калуської міської ради Любомира Онуфрика.


Члени комісії розглянули питання про надання дозволу на розроблення технічної документації, проектів землеустрою, а також затвердження цих проєктів у власність, оренду чи постійне користування. Низка питань стосувалася надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки несільськогосподарського призначення.


Також депутати опрацювали питання про розгляд звернень громадян щодо затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам у власність.


Обговорили і питання про проведення інвентаризації земельних ділянок «Ботанічна пам’ятка природи місцевого значення «Височанські дуби» і «Заповідне урочище місцевого значення «Пійлівське» площею, відповідно, 1,2 га і 7,8 га.


Рішення комісії матимуть рекомендаційний характер під час розгляду питань на пленарному засіданні сесії Калуської міської ради.

Інші новини