22o

Відбулося перше засідання оргкомітету щодо відзначення Дня Незалежності України та Дня Прапора

  • 2022.08.10 16:03
    • Громада
    • Культура
  • 299

День Незалежності України - найголовніше свято держави.

   Вперше урочистості з цієї нагоди проводитимемо в час, коли країна охоплена війною. Але вкотре ми будемо мати нагоду на цілий світ заявити, що НЕЗАЛЕЖНІСТЬ, СУВЕРЕНІТЕТ держави, її НЕДОТОРКАНІСТЬ - незмінні та найважливіші цінності для кожного українця, якими ми не поступимося нікому за жодних обставин.

   Очолив засідання оргкомітету, до складу якого увійшли керівники структурних підрозділів, старости сіл, представники координаційної ради політичних партій та організацій Калущини, керівники комунальних підприємств та інших установ і організацій, міський голова Андрій Найда.

   Під час засідання попередньо визначилися із заходами, які проходитимуть у ці дні в громаді.

  Начальник управління культури, національностей та релігій Любов Джуган наголосила, що усі заходи, які відбудуться  матимуть патріотичне забарвлення з благодійною складовою, спрямованою на збір коштів для ЗСУ.

   Також оргкомітет спланував усі заходи таким чином, аби уникнути масових скупчень людей і, щоб, у разі тривоги, була можливість перейти до укриття.

   У День прапора планується церемонія підняття Державного Прапора  України, та відбудеться патріотичний автопробіг вулицями міста.

   24 серпня відбудеться традиційний молебень.  В проекті програми - урочиста хода з покладанням квітів борцям за незалежність України.

    З детальною програмою жителів громади буде ознайомлено  незадовго до відзначення. 

Інші новини