18o

Відбулося засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об'єктах життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2023/2024 року

  • 2023.12.21 14:01
    • Житлово - комунальне господарство
  • 133
✅21 грудня під головуванням заступника міського голови Богдана Білецького відбулося засідання оперативного штабу із забезпечення сталого проходження опалювального сезону, організації упередження аварій та проведення оперативних відновлювальних робіт на об'єктах життєзабезпечення Калуської міської територіальної громади в осінньо-зимовий період 2023/2024 року.
     ????Заслухали оперативну інформацію про ситуацію щодо опалювального періоду від керівництва та представників управлінських компаній й ТЕС, управлінь освіти, а також культури, національностей та релігій Калуської міської ради. Наразі – є проблема з опалюванням спортивного залу Калуського ліцею №5, яку Богдан Білецький доручив відповідним службам негайно вирішити.
   ????Також штаб затвердив списки споживачів послуг централізованого опалення, яким буде відшкодовано витрати за нарахування за загальне користування. Загальну суму - 351 606 грн було виділено рішенням депутатів на пленарному засіданні сесії міської ради восени 2023 року. Зокрема, йдеться про будинки, які отримують теплову енергію від котелень, що обслуговує КП «Калуська енергетична Компанія». Їм було проведено нарахування за місця загального користування в опалювальному періоді 2022-2023 років. Це 375 абонентів, які проживають за адресами вул. Винниченка 2,4,10 та Підвальна 8,10,14. Зазначеним адресатам, які оплатили вказана послугу, а саме - постачання теплової енергії для місць загального користування за минулорічний опалювальний сезон, будуть здійснені перерахунки. Якщо оплата була проведена, то кошти будуть переведені за водопостачання або теплопостачання якщо абонент приєднаний до централізованого опалення.
Інші новини